top of page

Single på vej!

I starten af det nye år udkommer tredje og sidste singleforløber til mit debutalbum i eget navn:) Det glæder jeg mig så meget til! Nikolaj Bundvig og jeg har netop lavet musikvideo, og der går ikke længe, inden jeg lægger det nye cover ud her på siden. Coveret har Nikolaj også stået for.

I oktober udgav jeg Oblivion, som Andrew Jensen gav premiere på P4, ligesom han gjorde med To the Beach. Derudover har både diverse blogs skrevet om begge singler, og de er blevet

add´et til diverse playlister på Spotify. Det er jeg meget taknemmelig over! Jeg er fuld af kærlighed til jer, der tager så godt i mod min musik.


Oblivion cover af Nikolaj Bundig


1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Tiny Late Spring Tour

21.03.24 I will be celebrating the imminent arival of summer with a 3 days mini tour visiting Århus, Bogense and my hometown Odense. Oh yes:))) I will be playing new songs both duo and solo. I hope to

Late summer tour

After a very nice and needed summervaction I am ready and looking forward to playing solo. Check out the dates here.

An ode to the trees..

I woke up very early this morning. Read - as I often do - an article about our climate. Our world. I fell a sleep with a big whole in my stomach- again - and dreamt that everybody including me was cr

Comments


bottom of page